registreren Registratie      login Inloggen      help Help
Help

Nieuwe gebruikers

Om gebruik te kunnen maken van de diensten die een ‘My accoun’t biedt, is het noodzakelijk om een CV aan te maken en te kunnen reageren op openstaande vacatures. Dit account is gratis. Als je nog geen account hebt maar er wel een wilt openen, klik dan op de 'Ga verder'-button onder het kopje 'Open een 'Mijn totaljobs'-account'. Geef je e-mailadres en een wachtwoord op en je ontvangt een bevestigingmail op het opgegeven e-mailadres.

Bestaande gebruikers

Heb je al eerder een ‘My account’ aangemaakt, vul dan het opgegeven e-mailadres, wachtwoord en of u werkzoekend bent of werkgever in onder het kopje 'inloggen. Klik vervolgens op 'inloggen' om je account te bekijken en/of te bewerken.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan op 'Wachtwoord vergeten'. Vul vervolgens je e-mailadres in, klik op 'submit' en wij sturen je het wachtwoord toe.

Mijn CV

Om door een recruiter gevonden te kunnen worden, is het nodig een CV aan te maken dat aan de kandidatendatabase van designerjobs.nl wordt toegevoegd. Met behulp van die database kunnen recruiters je dan makkelijk vinden als je volgens het opgegeven profiel een geschikte kandidaat bent.

Een profiel kun je aanmaken door te klikken op ‘Mijn CV' in het 'Werkzoekende’ gedeelte. Er wordt een nieuwe pagina geopend met een formulier waar je je CV kunt aanmaken. Heb je al eens een CV aangemaakt, dan tref je hier de eerder ingevoerde CV gegevens die je eventueel kunt aanpassen. Op deze wijze kun je informatie waarop recruiters zoeken opslaan en beheren.

Persoonlijke gegevens

U kunt uw persoonlijke gegevens bekijken of wijzigen via My Account onder het kopje ‘Werkgever’ en ‘Werkzoekenden.

Mijn sollicitatie berichten

Door in dit gedeelte te klikken op Berichten' wordt de pagina berichten' geopend. Op deze pagina staan de gegevens van alle sollicitaties die je online via designerjobs.nl hebt verstuurd. Per vermelding zie je:

• De functienaam van de baan waar je op hebt gesolliciteerd.
  • De naam van het bedrijf waar je hebt gesolliciteerd.
  • De datum waarop je naar de baan hebt gesolliciteerd.

Opties en instellingen

• Uitloggen

• Klik op 'Uitloggen' boven aan elke pagina om uit te loggen. Er verschijnt een pagina met de bevestiging dat je bent uitgelogd.
  • Wijzig e-mailadres

• Klik op 'Wijzig contact gegevens’ op op uw persoonlijke ‘My Acccount’ om de gegevens te wijzigen '. Op de nieuwe pagina kun je de gewenste wijziging(en) opgeven. Klik per wijziging op 'submit', de betreffende wijziging wordt dan direct geregistreerd.